Søk
Close this search box.

Velkommen til Dragefjellet!!

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Atter en gang er sommerferien forbi, og det er duket for et nytt semester på Dragefjellet. Gratulerer og velkommen til alle nye studenter – og velkommen tilbake til alle gamle!

Mange nye inntrykk og ny informasjon er i vente, og mange lurer kanskje på hva Juristforeningen egentlig er for noe. Det korte svaret er enkelt: JF er den viktigste organisasjonen du vil ha med å gjøre gjennom tiden din på Dragefjellet. BLI MEDLEM HER! Det koster 550 kr for et livstidsmedlemskap; noe du tjener du inn gjennom våre fantastiske fordelsavtaler.

Juristforeningen er den største studentorganisasjonen på fakultetet. Vi er paraplyen til over trettifem undergrupper som driver med ulike aktiviteter.

Undergruppene er grovt delt inn i tre hovedkategorier: Idrett, fag og kultur. Her er det altså mulighet for å gjenoppta gamle (eller nye) fotballferdigheter på mandag, dra på foredrag på tirsdag, aksjemøte på onsdag, dansetrening på torsdag og stå i baren på Straffbar (studentbaren på Dragefjellet) på fredag.

I Fadderuken vil fadderene dine være tilknyttet ulike undergrupper. Det kan være trygt og gøy å teste ut deres undergruppe – men vi oppfordrer likevel alle til å delta på de åpne treningene og arrangementene som legges ut på høsten. Spør fadderne om hvordan JF fungerer, og gjerne snakk med faddere fra andre undergrupper. Alle som har på den marineblå fadderuke-t-skjorten er der for å hjelpe dere!

Det kan være vanskelig å få med seg hva som skjer i mylderet av Facebook-invitasjoner, meldinger fra gruppechatter og varsler om semesterregistrering. Vi har derfor laget en liten liste med tips&triks for å få en så behagelig studiestart som mulig:

  1. For informasjon om fadderuken, se juridiskfadderuke.com.
  2. Legg til arrangementer du synes virker interessant i kalenderen på telefonen din. Dette gjør du enkelt ved å trykke på de tre prikkene i arrangementet på Facebook, og deretter «Legg til i kalender».
  3. Følg undergruppene du liker på sosiale medier. De fleste har både Facebook og Instagram, og bruker disse kanalene jevnlig for å publisere informasjon om arrangementer og hva som rører seg i gruppen. Ikke minst følg @juristforeningenibergen!
  4. Aldri vær redd for å dra alene på et kickoff-vors eller en åpen trening! Det er mange som er i samme situasjon, og undergruppene står med åpne armer for alle som ønsker å sjekke ut gruppen deres. Enda bedre er å invitere noen du ikke kjenner så godt – i verste fall får du et nytt bekjentskap.
  5. Hvis du har spørsmål om en undergruppe, er alle gruppene glade for å svare på dem! Du finner kontaktinformasjon til de ulike gruppene under menyen «Foreningen», men det enkleste er ofte å kontakte Facebook-siden til den aktuelle undergruppen. Du kan også ende en mail til info@juristforeningen.com eller melding til Juristforeningen i Bergen på Facebook.
  6. Delta på JF-dagen når den tid kommer.
  7. Ha det gøy i Juristforeningen – og inviter én ekstra! <3Lykke til med studiestart!

Følg oss på sosiale medier:

Følg oss på sosiale medier:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Flere Artikler

Skroll til toppen