Søk
Close this search box.

Injuria

Injuria er en undergruppe i Juristforeningen i Bergen som står ansvarlig for studenttidsskriftet ved Det juridiske fakultet

Injuria er Juristforeningen i Bergen sitt studenttidsskrift. Studenttidsskriftet utgis to ganger i semesteret og sendes vederlagsfritt i posten til alle med studierett ved fakultetet.

Her på Dragefjellet fungerer Injuria som en plattform for debatt, aktuelle nyheter og det som ellers rører seg i det aktive studentmiljøet på fakultetet. Dette er et studenttidsskrift som er for og av studentene, og som en hver jusstudent i Bergen skal kunne kjenne en form for tilhørighet til.

Enten du er av de som kjenner det kribler i fingrene etter å skrive noe annet enn juss, irriterer deg over medstudenters kommafeil, har en forkjærlighet for setting og design, liker å snakke med mennesker, har gode ideer, eller bare har lyst til å bidra med ditt selskap, så tar Injuria imot deg med åpne armer. Det stilles absolutt ingen krav til forkunnskaper eller forpliktelse – hos oss kan du bidra med akkurat det du kan og ønsker.

I tillegg til, og gjerne samtidig som, å produsere et tidsskrift, er vi en undergruppe som setter det sosiale høyt. Redaksjonsmøter, felles quiz, trykkepils og mye mye mer.

Du er hjertelig velkommen til å ta del i det inkluderende fellesskapet som Injuria består av. Vi håper vi sees!

For mer informasjon:

Nettside:
www.injuria.no 

E-post: post@injuria.no

Daglig leder: 
Halfdan Knudsen Lille-Schulstad
Leder.injuria@juristforeningen.com

Redaktør: 
Christine Egebakken
redaktor@injuria.com

Skroll til toppen