Søk
Close this search box.

Jusskoret Culpa

Jusskoret Culpa er blandetkoret til Juristforeningen i Bergen.

Jusskoret Culpa er stolt av å være det offisielle koret til Juristforeningen i Bergen! Vi er et firstemt kor (førstesopran, andresopran, førstealt og andrealt) som har fokus på å skape en trygg og inkluderende atmosfære for alle våre medlemmer, i tillegg til å spre musikalsk glede på det juridiske fakultetet i Bergen. Koret passer for alle sangglade mennesker uansett erfaring, både de som ønsker å stå fram og synge solo, og de som vil blende mer inn i harmonien. Våre øvelser finner sted på Det Juridiske Fakultet hver onsdag fra 18:00-20:00, og vår dyktige dirigent er for øyeblikket den fantastiske Kayleigh Neff. 

Culpa tilbyr mer enn bare musikk i hverdagen; vi gir deg en helårsopplevelse med høydepunkter som konserter, sangoppdrag, sosiale events, husfest med andre undergrupper og sosiale arrangement med andre kor i Bergen opptil flere ganger hver måned! Culpa deltar i tillegg på korarrangement over hele Norge, og til og med i Krakow, opptil flere ganger i året. 

Har du lyst til å bli en del av Culpa? Vi gjennomfører opptak ved starten av høst- og vårsemesteret. Opptaket består av en vennlig samtale og en liten stemmeprøve ledet av vår dirigent og musikalske ansvarlig. Bli med oss for å dele lidenskapen for sang og skape varige minner sammen med Culpa og resten av kornorge!

Har du lyst til å bli med i Culpa eller har du noen spørsmål? Send en e-post til culpa@juristforeningen.com, eller en DM på våre sosialemedier!

Følg oss gjerne på sosialemedier!

Instagram: Culpakor

Facebook: Culpa

Culpa – koret på jussen er i samarbeid med Juristforeningens hovedsponsor Wikborg Rein (http://www.wr.no/en/ ) og Juristforeningens kulturundergruppesponsor Wiersholm (http://www.wiersholm.no ).

Skroll til toppen