Søk
Close this search box.

Juridisk Football Club

Juridisk Football Club (JFC) er en av de største idrettsundergruppene tilknyttet Juristforeningen i Bergen. 

 JFC sitt damelag spiller denne sesongen 7er fotball, men har planer om å stille 11er lag til høsten. Vi har også et herrelag (11er) som rykket ned til 6.divisjon, men som har store ambisjoner om opprykk til 5.divisjon kommende sesong!

 Som overnevnte viser er vi et lavterskeltilbud for deg som ønsker å fortsette fotballkarrieren på jussen, eller for deg som ønsker å starte med fotball! 

Det viktigste for oss er at man skal ha det gøy på og utenfor banen uavhengig av nivå! Vi arrangerer derfor ulike små og store sosiale arrangementer i løpet av semesteret i tillegg til trening og kamp. Mulighetene for å skape nye vennskap og bekjentskap på tvers av kullene er dermed stor!

Følg oss på sosiale medier for å få mer informasjon (eller for å følge herrenes vei tilbake til 5.divisjon):  Instagram: @juridiskfotball 

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100062329455021 Kontaktinformasjon: https://www.fotball.no/fotballdata/klubb/hjem/?fiksId=3107

Damelaget har trening: tirsdag kl. 17.30-18.45

Herrelaget har trening: tirsdag kl. 20-21.15

 Begge lag trener på Krohnsminde Idrettsplass (rett ved bybanestoppet Danmarks plass). 

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål, eller er interessert i å bli med i den desidert beste undergruppen på jussen!

Skroll til toppen