Søk
Close this search box.

Jusrevyen

Jusrevyen er Dragefjellets studentdrevne revy. Vi skriver, regisserer og setter sammen en revy hvert eneste år, til glede for alle studentene på Dragefjellet.

Vi setter opp revy én gang hvert år, noe vi har gjort helt siden 2003. Revyen settes opp på Straffbar, i slutten av januar måned. Showet foregår på kveldstid, og det settes opp omtrent 10-12 forestillinger i løpet av forestillingsuken. Informasjon om hver revy legges ut via våre kanaler på sosiale medier: Facebook (Jusrevyen) og Instagram (@jusrevyen).

Følg oss gjerne på Facebook (Jusrevyen) og Instagram (@jusrevyen) for å få et innblikk i hva vi gjør og revyene vi setter opp.

Jusrevyen spiller også en viktig rolle i det sosiale miljøet på jussen. Vi er en stor, sammensveiset og inkluderende gruppe, hvor vi tar vare på hverandre og hvor alle er velkomne. Vi har ingen krav til forkunnskaper, og ingen medlemsavgift. Revyen gjør også mye mer i løpet av et år enn bare å sette opp en revy: Vi arrangerer hyttetur og Pop & Pils hvert semester, vi drar sammen og ser på de andre studentrevyen i Bergen, og det arrangeres julebord, grøtfest, film- og lanseringsfest og konseptslipp, for å nevne noe.

Jusrevyen har fem undergrupper:

Pr- og sponsgruppen:

Pr og sponsgruppen har det overordnede ansvaret for markedsføringen av reyven. Dette innebærer blant annet produksjon av logo og materiell, innhold til sosiale medier og billettsalg. Gruppen har også ansvar for kontakt med revyens sponsorer.

Sosialgruppen:

Sosialgruppen står for alle de sosiale arrangementene i revyen, som julebord, konseptslipp og festene i forestillingsuken. Dessuten er det sosialgruppen som sørger for at intensivuken blir så hyggelig som mulig, blant annet ved å lage mat til alle de flotte revysjelene som jobber med oppsetningen.

Kostymegruppen:

Kostymegruppen sørger for at skuespillerne har klær på seg når de går på scenen. De klipper, limer, maler og syr, for å sette sammen rekvisitter og kostymer som sørger for at regissørenes visjon skinner på scenen. De bistår også backstage under forestillingsuken.

Teknisk gruppe:

Teknisk har ansvar for lyd, lys og scene. Dette betyr at de rigger opp scene og teknisk utstyr, og styrer lyd- og lysbordet under forestillingene slik at skuespillere og bandet blir hørt og blir sett av alle tilskuerne.

Skrivegruppen

Skrivegruppen skriver mange av tekstene som skal brukes i revyen. Det er med andre ord deres vitser som flyr eller faller på scenen når revyen endelig går av stabelen. Skrivegruppen er derfor en viktig støttespiller for de kreative sjefene og skuespillerne i det kreative arbeidet.

I tillegg til de fem undergruppene, består revyen av en skuespillergruppe, et meget habilt revyband, koreografer, skrivesjefer og en grafisk designer. Sist, men ikke minst, har vi revystyret, ledet av administrerende revysjef, som holder i trådene og sørger for fremdrift i revyproduksjonen gjennom året.

Hvis du ønsker å engasjere deg i revyen, anbefaler vi å bli med i infogruppa vår: https://www.facebook.com/groups/257904981524282 

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan vi også nås på mail: jusrevyen@gmail.com  

Bli med på Dei Store Revyleikane!

Stor klem fra revygjengen<3

Skroll til toppen