Søk
Close this search box.

Fagstyret

Fagstyret er en sosial og faglig relevant undergruppe, og i løpet av året har vi diverse arrangementer som er åpne for alle Juristforeningens medlemmer.

Fagstyret er en sosial og faglig relevant undergruppe som i løpet av året har diverse arrangementer som er åpne for alle Juristforeningens medlemmer.

Fagstyret arrangerer eksamensrettede manuduksjoner som holdes av landets fremste advokatkontorer. Videre inviterer vi til spennende foredrag og debatter om faglig relevante og dagsaktuelle temaer. På vårsemesteret kan du også delta på Fagstyrets prosedyrekus. 

Gjennom studieåret drar vi på flere interessante ekskursjoner, bl.a. til lagmannsretten og Bergen fengsel. I tillegg arrangerer vi en utenlandstur om våren og tur til Oslo på høsten. Under Oslo-turen avholdes Fagstyrets prosedyrekonkurranse. 

Som vervholder i Fagstyret kan du være med på å arrangere ekskursjoner og faglige arrangementer – eller komme med forslag til nye ting vi kan gjøre. Det stilles ingen opptakskrav for å ha verv i Fagstyret, utover engasjement og godt humør!

Kontaktinformasjon: fagstyret@juristforeningen.com og Fagstyret på Facebook. Eksamensoppgaver, -besvarelser, og sensorveiledninger: HER

Skroll til toppen