Jussdans

Jussdans er en sosial og inkluderende undergruppe i Juristforeningen hvor absolutt alle er velkommen! Gruppen er for alle som liker å danse, enten du har mange år med erfaring eller bare liker å svinge deg på dansegulvet i helgene. Det viktigste er dansegleden, så det stilles altså ingen krav til ferdigheter.

Vi trener én gang i uken, hvor timen holdes av en profesjonell danser, og hovedfokuset ligger på hip hop, jazz og moderne. Gjennom året trener vi mot en opptreden på jussens juleball, hvor det selvfølgelig er frivillig å delta.

Vi prøver også så ofte vi kan å få til sosiale sammenkomster som vors, tapaskvelder og julebord, som vi håper vil være med på å styrke det sosiale samholdet i gruppen. På trening er det fengende musikk, glade mennesker og god stemning.

Treningene finner sted på Verftet kl. 20:45 hver tirsdag.

Lik oss gjerne på Facebook-siden vår ”Jussdans Bergen”!

Vi håper å se DEG på trening!

Jussdans