Søk
Close this search box.

Juristforeningens nestleder trenger 3 assistenter!

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Juristforeningens nestleder trenger 3 assistenter for å hjelpe til JFs arbeidsoppgaver! Har du lyst til å bli med?


Bilansvarlig

Bilansvarlig er kontaktperson for den daglige driften av JF sine biler, Marthe og Peder. Ansvaret går ut på å kontrollere kjørelogger og fakturaer, samt sørge for at bilene er klare til bruk for undergruppene ellers.  Personen må ha førerkort, men inngående bilkunnskap er ikke påkrevd.

Lovboksansvarlig:

Lovboksansvarlig er ansvarlig for den daglige driften av Lovboksen, utsalgsstedet for JF i Vrimlehallen. Personen er ansvarlig for å skape turnusordninger for undergruppene slik at disse kan selge i lovboksen, samt det som ellers inngår i det administrative rundt driften av Lovboksen. Lovboksansvarlig er også ansvarlig for gjennomførelsen av ”Leders lunsj”, en lunsj for undergruppelederne, som arrangeres en gang i måneden i samarbeid med en rullerende utvalgt undergruppe.

Medlemsansvarlig

Medlemsansvarlig er ansvarlig for JFs medlemsmasse. Her inngår det å holde oversikt i medlemslister, samt produsere medlemskort til medlemmer og det som ellers vil inngå naturlig i ansvarsområdet.

Felles for alle stillinger:

Personene bør ha gode administrative egenskaper og tenke fremtidsrettet i sin rolle slik at man også forbedrer sin egen arbeidssituasjon. Det er også ønskelig at en eller flere av de tre går inn som hjelper for nestleder i JF på generelt grunnlag.

Spørsmål om stillingene og søknad sendes til nestleder@juristforeningen.com

Søknadsfrist: Onsdag 2. september.

Følg oss på sosiale medier:

Følg oss på sosiale medier:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skroll til toppen