Juristforeningen søker kreative mennesker!

ER DU EN KREATIV SJEL?

Da er dette jobben for deg! Juristforeningen skal opprette en ny promoteringskomité, der vi ønsker å samle mennesker som enten er dyktige på sosiale medier, foto, grafisk design, er utadvendte eller flinke med digital drift til å hjelpe oss med å promotere eventer, fordelsavtaler, sponsorer, undergrupper og mye annet! Å være med i en promoteringskomité vil gi deg et friskt avbrekk fra lange dager på lesesalen, og gjør at man får vært med på mye av det moro og sosiale som skjer innad i Juristforeningen! Spørsmål om stillingene og søknader kan sendes til info@juristforeningen.com. Søknadsfrist: onsdag 25 mai kl 23:59.

PS: En promoteringskomité ville for eksempel utlyst denne stillingen på en mye kulere måte enn det vi har gjort nå!