Internvalg Nordisk Utvalg

Nordisk Utvalg inviterer til internvalg onsdag 22. april i seminarrom 4 kl 16.00!

Hele styret skal byttes ut og dette er vervene du kan stille til:
Leder/Int.sek
Nestleder
Økonomiansvarlig
Markedsansvarlig
Informasjonsansvarlig

Før internvalget vil det bli gitt informasjon om hva de ulike vervene innebærer, og det blir mulighet til å stille spørsmål hvis det er noe du lurer på.
På facebooksiden vår kan du også lese kort om hva Nordisk Utvalg har som hovedarbeidsområde i Juristforeningen.

Er du interessert i å stille til et eller flere av vervene kan du sende mail til intsek@juristforeningen.com på forhånd, eller stille direkte under internvalget.

Alle som ønsker å stille til et verv er hjertelig vekommen sammen med alle som er fullverdige medlemmer og støttemeldemmer i Nordisk Utvalg. Stiller du til et verv uten å være medlem av NU har du også stemmerett. Stemmegivingen vil foregå anonymt og stemmefordelingen vil ikke bli offentliggjort.
Dersom to eller flere stiller til ett verv vil hver kandidat holde fortelle kort hvorfor de er den rette for jobben. Det vil være en uformell og hyggelig setting og vi oppfordrer alle til å stille selv om det er flere andre kandidater.

De som blir valgt til de ulike vervene på vårt internvalg blir innstilt til valget på Generalforsamlingen. Alle må huske at det er fult mulig å stille imot allerede innstilte kandidater, så det anbefales sterkt at man møter opp på GF 21. mai også.

Alle som deltar på internvalget må være medlem av Juristforeningen i Bergen. Ta med medlemskortet, men hvis du ikke har dette vi KU også ha lister.

Vi håper vi ser alle sammen der, og at det er mange engasjerte sjeler der ute som ønsker å ta over en undergruppe med masse gøy og moro på timeplanen! Vi oppfordrer også alle som ikke ønsker å stille til valg å møte opp og være med å stemme frem de beste kandidatene.

Hilsen sittende styre i Nordisk Utvalg 🙂