Internvalg i Lovstafetten

Tid og sted: Mandag 11. april klokken 16:00 Seminarrom D på Gamlebygget

Har du lyst til å være med i styret i jussens kuleste undergruppe? Da er det på tide å stille til valg i Lovstafettens internvalg. Alle verv er på valg, og både rutinerte og ferske lovstafettere oppfordres til å søke!

Litt info om de ulike vervene (har du spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt med nåværende vervholder):

Leder (Erlend Jacobsen)
– Overodnet ansvar
– Hovedkontakt til JF-styret
– Delegerer oppgaver til resten av styret

Nestleder (Torbjørn Nervik Jr.)
– Leders stedfortreder
– Oppgaver som tildeles fra leder

Økonomiansvarlig (Ine Nyhus)
– Ansvar for budsjett
– Ha kontroll på inntekter og utgifter

Sportslig ansvarlig (Heidi Ann Bruknapp)
– Overordnet ansvar for gjennomføring av treninger

Sponsoransvarlig (Anna Caroline Engh)
– Kontakt med sponsorer for å sikre inntekter
– Se etter nye sponsormuligheter

Informasjonsansvarlig (Kari Jelstad)
– Dele informasjon fra styret
– Ansvar for nettsiden(ikke avansert, opplæring gis)

Arrangementansvarlig (Margrethe Hemstad)
– Overordnet ansvar for gjennomføring av arrangementer

Til alle vervene følger det med opplæring fra tidligere vervholder.
Et verv i Lovstafetten er ikke forbundet med mye arbeid, men bringer med seg mye morro. Du vil gjennom året få være med på å legge til rette for de ukentlige treningene, arrangere den legendariske lovstafettenhytteturen og deltakelse i ulike stafetter, og ikke minst være med å arrangere Lovstafetten 2017. Det følger selvfølgelig også med muligheter til fadderplass og adgang til juristforeningens internaften. Det er rett og slett veldig mange gode grunner til å stille til styreverv i Lovstafetten.

Er du interessert i noen av vervene? Meld din interesse til lovstafetten@juristforeningen.com.

For å sikre at vervtakere vil ha en viss kjennskap til Lovstafetten stilles det som krav at en har vært på 2 treninger siden semesterstart høsten 2015.

Det presiseres at internvalg ikke er endelig før det vedtas på vårens generalforsamling i Juristforeningen.

Vi håper å se DEG på internvalg!