Internvalg i Juridisk Racketklubb

Onsdag 13 april skal det avholdes internvalg for Juridisk Racketklubb på seminarrom 2 kl.14.00.

Alle verv blir ledige (med forbehold om at søknadene for fratredelse på 3 av vervene blir godkjent på FS 12 april).

Verv: Leder, nestleder, markedsansvarlig, økonomiansvarlig, treningsansvarlig kvinner / Informasjonsansvarlig, treningsansvarlig menn / sosialansvarlig og squash ansvarlig

Nærmere beskrivelse av vervene:
– Leder har overordnet og delegerende ansvar for hele gruppen og har ansvaret for å innkalle til styremøter samt å ha kontakt med juristforeningen.
– Nestleder fungerer som vara der leder ikke kan.
Squashansvarlig har ansvar for å arrangere squashtreninger i Lehmkullhallen og andre arrangementer som knytter seg til squash.

Treningsansvarlig damer/Informasjonsansvarlig er ansvarlig for å informere klubbens medlemmer om treningstider for tennis og andre arrangementer. Treningsansvarlig damer har også ansvar for tennistreningene i samarbeid med treningsansvarlig herre.

Treningsansvarlig herrer/ Sosialansvarlig er ansvarlig for det sosiale innad i gruppen og tennistreningene i samarbeid med treningsansvarlig jenter.

Økonomiansvarlig er ansvarlig for regnskap og budsjett.

Markedsansvarlig/ bordtennisansvarlig er ansvarlig for å holde kontakt med sponsorer, og å arrangere en bordtennisturnering hvert semester.

Dersom man ikke har mulighet til å møte opp, kan det sendes en appell til juridiskracketklubb@gmail.com