Søk
Close this search box.

Internvalg for Jusrevyen

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Tid og sted: Tirsdag 19. april klokken 16:00 på Fjøset

Jusrevyen 2016 er forbi og Jusrevyen 2017 står for tur. Årets revy «Prosedyre» slo godt an i studentmiljøet. Som Injuria så fint sa: «at vi deler lesesal med så talentfulle sangere, musikere og skuespillere kom mildt sagt som en overraskelse på oss». På den andre siden må det poengteres at årets administrative sjef er mer stolt over sine fest-egenskaper enn sangstemmen, og at årets pr- og spons-sjef heller ikke hadde plassert sine egne bein på scenen som skuespiller.

Revyen er en gjeng som består av alt fra skuespillere til den sosiale løven som arrangerer alle festene. Vi oppfordrer absolutt alle til å ta kontakt enten du er en kommende revysjel, har tittet innom en fest tidligere eller anser deg selv som en fast revygjenganger – en vervperiode i Jusrevyen er absolutt verdt innsatsen man legger ned!

Nedenfor kan du lese litt om de forskjellige stillingene i revyen:

Administrativ sjef – Hovedansvar for det adminstrative og det organisatoriske, fjøsuken og forestillingsuken.

Kreativ instruktør – Hovedansvaret for det totale scenebildet, valg og oppfølging av skuespillere, samt hovedansvar for regi.

Kreativt ansvarlig – Hovedansvaret for det totale scenebildet, valg og oppfølging av skuespillere, samt hovedansvar for tekst.

Økonomisk ansvarlig – Hovedansvar for økonomien, herunder regnskap og budsjett, samt løpende oppfølging av de andre styremedlemmenes forbruk underveis i revyperioden.

Pr og spons- ansvarlig – Hovedansvar for promotering av revyen og innhenting av både pengespons og produktspons.

Sosial-ansvarlig – Hovedansvaret for alle sosiale revy-arrangementer, slik som kick off-fest, hytteturer, julebord og sommeravslutning. I tillegg har vedkommende ansvar for mat i fjøsuken.

Kostyme-ansvarlig – Hovedansvaret for alle kostymer, rekvisitter, sminking og kostymejenter.

Musikalsk ansvarlig – Hovedansvaret for både band og skuespillernes sangferdigheter, og for det samlede musikalske uttrykket.

Teknisk ansvarlig – Hovedansvaret for lyd, lys og scene.

Har du noen spørsmål tilknyttet en av de ledige stillingene kan du sende en mail til jusrevyen@gmail.com. Merk mailen med den stillingen du ønsker mer informasjon om, så vil nåværende vervtaker svare deg på alle spørsmål du måtte ha!

Ønsker du å stille til et verv, kan du sende en mail til jusrevyen@gmail.com. Ikke tvil, bare hopp i det!

Følg oss på sosiale medier:

Følg oss på sosiale medier:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skroll til toppen