Søk
Close this search box.

Fortsatt noen ledige verv i foreningen!

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

LEDIGE VERV I JURISTFORENINGEN!

Ikke fått engasjert deg i foreningen enda? Fortvil ikke – det er fortsatt noen ledige verv som trenger å bli tatt hånd om av flotte folk fra Dragefjellet!

ALD (Arbeidslivsdagene) : Markedsansvarlig 

Markedsansvarlig i ALD er ansvarlig for all markedsføring av dagene. Dette innebærer bl.a. promotering av våre arrangementer på Facebook (lage eventer, poste informasjon mv.), ansvar for nettsiden vår (www.arbeidslivsdagene.com), overordnet ansvar over ALD-magasinet som gis ut hvert år, erverv av sponsorartikler og premier til bedriftspresentasjoner, overordnet ansvar over bedriftenes stands, og erverv av klær og andre artikler vi bruker under dagene.

Kontrollutvalget: 3 stk styremedlem

Kontrollutvalget (KU) er et uavhengig organ, bestående av syv medlemmer, som har i oppgave å kontrollere at Juristforeningen drives på en forsvarlig måte, og med et særlig ansvar for økonomi.

Jusrevyen: Teknisk ansvarlig

Som teknisk ansvarlig i Jusrevyen blir du en del av en av de største (og morsomste) undergruppene ved Universitetet i Bergen.

Hovedoppgaven til teknisk ansvarlig er å stå for lyd og lys i forestillingsuken. Dette inkluderer ansvaret for at mygger er i orden og lyspærer virker, samt se til at brannvakter er på plass og ha en generell oversikt over hva som eventuelt må ordnes før hver forestilling. Samtidig vil det være en stor variasjon av ulike oppgaver som du vil stå ansvarlig for å koordinere. Eksempler på dette vil være å delegere arbeidsoppgaver under opp- og nedrigging av scene og amfi, og ha den generelle oversikten over at det tekniske utstyret er i orden.

Det kreves ikke spesielle ferdigheter eller erfaring for å kunne stille som teknisk ansvarlig. Det vil derimot være en stor fordel med litt erfaring, men det er ikke avgjørende. Du kommer til å samarbeide med et styre som skal hjelpe deg hele veien, så dersom du syntes dette hørtes ut som en svært omfattende oppgave – husk at vi jobber som et team! Til de arbeidsoppgavene som krever spesifikke ferdigheter som verken du eller andre i styret har, vil det bli hyret inn hjelp.

Vi leter først og fremst etter det som trives med å samarbeide om et felles prosjekt og er klar for å ta på deg ansvaret det medfører.

Er du ikke revysjef? Slapp av, du blir det.

Juridisk Golfklubb: Turneringsansvarlig

Vervet som turneringsansvarlig går ut på at man skal være ansvarlig for å arrangere turneringer i regi av juridisk golfklubb. De aktuelle turneringene som skal arrangeres dette semesteret vil være en turnering mot NHHI’s golfklubb før utesesongen er over, samt et juridisk klubbmesterskap på golfsimulator.

Turneringsansvarlig vil i hovedsak være den som bestiller tider på bane/simulator, bestemmer oppsett for turneringen og vil være ansvarlig for å gjennomføre turneringen den aktuelle dagen i samarbeid med de andre vervtakerne.

Juridisk Football Club: Markedsansvarlig

Juridisk Football Club (JFC) tråler gangene på Dragefjellet, på utkikk etter ny markedsansvarlig. Er du en oppfinnsom og menneskekjær person med et hjerte som banker litt ekstra hardt for fotball, ja da kan det hende at det er nettopp DEG vi ser etter.

Som markedsansvarlig i JFC har du ansvar for alt som dreier seg om sponsorer. Dette innebærer arbeid med å få inn ny sponsorer, pleie forholdet til eksisterende sponsorer samt sørge for at vi overholder avtalen med Juristforeningens hovedsponsor Wikborg Rein. Mye spons, med andre ord.

Interessant, ikke sant?

Har du kvalitetene nevnt over er du allerede godt på vei, men et stort smil, stå-på-vilje, sterk dugnadsånd og god arbeidsmoral er ting vi i JFC verdsetter høyt. Føler du at vi snakker om DEG når vi sier disse tingene? Da anbefaler jeg deg å søke på vervet! Nå! FÅ ting er bedre enn å engasjere seg i den herlige familien som er Juristforeningen. Søk.
Har du spørsmål om vervet, ta kontakt med Anders Miro Krøvel på facebook.

Juridisk håndballklubb: Sportslig ansvarlig

Som sportslig ansvarlig har du ansvar for å drive det som omhandler håndball som sport i klubben. Du skal ha ansvar for treninger som gjennomføres og ta ut laget til håndballkampene i helgene. Utenom det er du ansvarlig for å møte opp og samarbeide med resten av styret for å få Juridisk Håndballklubb til å fungere best mulig. I dette ligger det at man stiller opp på Juristforeningsdagene, er med på styremøter og andre aktiviterer i regi av JHK.

***

Søknad sendes til valgkomiteen@juristforeningen.com
Merk søknaden med hva du søker på.

Søknadsfrist er lørdag 3.september (23:59)

Intervjuer vil bli holdt mandag 5.september.

Følg oss på sosiale medier:

Følg oss på sosiale medier:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skroll til toppen