Søk
Close this search box.

Faddervaktordningen

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

I år som i fjor vil “Faddervaktordningen” arrangeres i forbindelse med årets fadderuker. Dette er et samarbeidsprosjekt mellom Universitetet i Bergen, Høgskolen i Bergen, BI Bergen, NHH, NLA Høgskolen, Høgskolen Campus Kristiania, Høgskolen Betanien, Haraldsplass Diakonale Høgskole og Sjøkrigsskolen.

Prosjektet er inspirert av Natteravnene, og har til formål å gjøre byen sikrere i fadderuken ved hjelp av frivillige studenter. De frivillige vil gå med refleksvest i sentrum fra ca. klokken 22-03 i fadderuken, og hjelpe dem som trenger det. Faddervaktene har både mat og vann de kan gi til studentene, og vil også hjelpe med å finne fram til bybane/buss/taxi eller følge studentene hjem.

Tidligere år har dette prosjektet vært en stor suksess og inspirasjon til andre fadderuker, og vi håper at mange vil bidra til et sikrere bysentrum også i år. Vi oppfordrer alle, både studenter og ansatte, til å gå faddervakt.

I påmeldingsskjemaet kan du velge hvor mange dager du vil gå, vi trenger vakter til hele uke 33 og hele uke 34. Det er særlig behov for faddervakter i uke 33, da både UiB, HiB, BI og NHH har fadderuker.

Link til elektronisk påmeldingsskjema:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRtZjV9JWAp-LJ-KObCzMJRd4IkeyrEPXNbT6g9aTqRhrYtQ/viewform

Dersom du lurer på noe kan du ta kontakt på faddervaktordningen.bergen@gmail.com, eller fadderkoordinator@uib.no.

Følg oss på sosiale medier:

Følg oss på sosiale medier:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skroll til toppen