Søk
Close this search box.

ALD SØKER ASSISTENTER

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Kunne du tenke deg å være med å arrangere et av jussens viktigste arrangementer i løpet av året?

I forbindelse med planleggingen og gjennomføringen av Arbeidslivsdagene 2017 søker henholdsvis markedsansvarlig og arrangementsansvarlig to assistenter hver.

Markedsassistentene vil være med å utarbeide en markedsføringsplan for ALD, samt bistå med gjennomføringen av denne. Videre vil de hjelpe til med innhenting av materiale til ALD-magasinet og annet materiale, og andre oppgaver i forbindelse med markedsføringen av ALD.

Logistikkassistentene vil bistå i forbindelse med bl.a. logistikk, planlegging og gjennomføring av selve dagene og arrangementer i forkant. Sammen med arrangementsansvarlig vil de også ha oversikt og ansvar for verter både i forkant av og under ALD.

Send en mail til ald.marked@juristforeningen.com (markedsassistent) eller ald.arr@juristforeningen.com (logistikkassistent), hvor du forteller kort om deg selv og hvorfor du egner deg til stillingen. Studenter på alle studieår oppfordres til å søke, og rollen som assistent er særlig aktuelt dersom du kunne tenke deg et verv i ALD-styret neste skoleår.

Søknadsfristen er 5.12.16.

Følg oss på sosiale medier:

Følg oss på sosiale medier:

Del:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Skroll til toppen