Covid-19

Kjære juristforeningsmedlemmer!

Vi har nå kommet i en situasjon hvor både FHI og Bergen kommune har kommet med anbefalinger og pålegg om smittevernstiltak som må gjennomføres og overholdes.

I forbindelse med dette ønsker vi å informere alle våre medlemmer om viktigheten av å forhindre en potensiell videre spredning. Vi oppfordrer til å ta hensyn til de som er særlig utsatt og i risikogruppen.

Det er også viktig at undergrupper oppfordrer personer med luftveissykdom til å holde seg hjemme fra treninger, øvelser og undergruppemøter. Videre er det svært viktig at alle er påpasselig med hygienen, og følger FHIs retningslinjer for å forhindre videre spredning.

I den forbindelse må vi dessverre meddele at den planlagte festen på Straffbar på lørdag 14. mars vil bli avlyst. Dette er fordi det vil være umulig å gjennomføre arrangementet i tråd med de anbefalinger som er gitt for å forhindre videre smitte. Ettersom det ikke er knyttet noen kostnader til arrangementet, vil alle bli refundert sin betaling via Bonsai Campus.

Angående eksamensfest i NIRI fredag 13. mars er vi i samtaler med Jacob Aall. Mer informasjon vil komme fortløpende i arrangementet.

Når det kommer til andre arrangementer er vi i løpende dialog med fagpersoner, og vil komme med en avklaring så snart som mulig. Vi ber om forståelse for dette tar noe tid, og jobber kontinuerlig for å gjøre det beste ut av situasjonen.

Dersom dere har spørsmål eller andre henvendelser bes dere ta kontakt med oss direkte gjennom våre kanaler.

Følg oss på sosiale medier: