Vil du være med på å arrangere ballet i 2018?

Vil du arrangere Juristforeningsballet 2018? Søk på verv i Ballkomiteen!

Dersom du er glad i å arrangere fester eller generelt bare synes ball er gøy, er et verv i ballkomiteen midt i blinken for deg! Du får da muligheten til å sitte bak planleggingen av årets fineste fest – juristforeningsballet!

Søknadsfristen er søndag 2. april kl 23.59, den sendes til ballkomiteen@juristforeningen.com. Opplys om hvilket (evt. hvilke) verv du ønsker å søke på, og skriv gjerne litt om hvorfor du passer til det aktuelle vervet.

Intervjuene vil holdes tirsdag 4. april fra kl 16.00 og utover. Du vil få info om tidspunkt og sted.

Kort om de ulike vervene:

Leder:
Overordnet ansvar for de andre i komiteen, samt holde styr på fremgangen i planleggingen. Særlig ansvar for inngåelse av avtale om lokale. Planlegge når møter skal være og hva som skal tas opp. Møte opp på kulturundergruppemøter og holde FS orientert med arbeidet.

Nestleder:
Bistår leder, må steppe inn i alle anledninger leder ikke er tilstede samt lette vedkommende sitt arbeid.

Økonomiansvarlig:
Ansvarlig for at budsjettet overholdes og for å føre regnskap fortløpende. Hovedansvaret for billettsalg og utgifter

Informasjonsansvarlig:
Ansvarlig for promoteringen av juristforeningsballet. Dette innebærer å lage facebook-event, henge opp plakater, snakke i forelesning etc.

Sponsoransvarlig:
Ansvarlig for å skaffe sponsorer til juristforeningsballet

Underholdningsansvarlig:
Ansvarlig for å snekre sammen kveldens program, booke underholdning, og sørge for at det hele går knirkefritt for seg

Sekretær:
Ansvar for å skrive referat fra møter, lage/bestille bordkort og programblad, fikse bordplassering og generelt kunne påta seg oppgaver ved behov.

Author: Info